Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

djordjevic 0

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ικανοποιημένος, για τους παίχτες του και το πέρασμα από τη Πυλαία, μίλησε για τις μεταγραφές της ομάδας και για τον κρίσιμο αγώνα με την Φενέρ για την Ευρωλίγκα.

Για το παιχνίδι: «Πριν το παιχνίδι μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε χωρίς τον Βασιλειάδη και τον Σχορτσανίτη οπότε έγινε διαφορετική η κατάσταση. Εμείς όμως είχαμε καλή συμπεριφορά και προσεγγίσαμε σοβαρά το παιχνίδι οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι σημαντικό ότι μοιράσαμε το χρόνο και σε αυτό βοηθάνε οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Θα μα βοηθήσουν περισσότερο στη συνέχεια και στην Ευρωλίγκα και στο Πρωτάθλημα. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή, ήταν κλειδί η πίεση στην άμυνα που μας βοήθησε να κάνουμε δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ που μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι και όπως είχα πει άξιζε να νικήσει. Δεν αισθανόμουν άνετα πριν το σημερινό παιχνίδι και πρέπει να το πω γιατί έχουμε σεβασμό γι' αυτήν την ομάδα».

Για τη συμμετοχή των νεαρών: «Δώσαμε χρόνο και στα νέα παιδιά. Ο Παπαγιάννης παίζει ολοένα και περισσότερο ειδικά στο ελληνικό Πρωτάθλημα κάτι που θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί. Έπαιξε περισσότερο και ο Μποχωρίδης που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι μας αλλά δυστυχώς είχε σοβαρό τραυματισμό στην αρχή της σεζόν. Τώρα παίρνει χρόνο για να προσαρμοστεί».

Για τις προσθήκες: «Ο Ουίλιαμς και ο Χέινς, μας δίνουν διαφορετική ταχύτητα κάτι σημαντικό για εμάς γιατί το χρειαζόμασταν. Έρχεται και ο Χάντερ. Δεν έχουμε χρόνο για να τους βάλουμε στη φιλοσοφία και τα συστήματα του παιχνιδιού μας σε αυτήν την περίοδο αλλά δεν θα κλάψουμε για τη μοίρα μας. Ελπίζουμε να ταιριάξουν ως προσωπικότητες στο παιχνίδι μας. Θαυμάζω τις οικονομικές θυσίες που κάνει η διοίκηση και ο κ.Γιαννακόπουλος. Όλοι θα πρέπει να το εκτιμήσουν».

Για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε: «Δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο της σεζόν, ανεξάρτητα αν είναι για την Ευρωλίγκα ή το Πρωτάθλημα. Η Φενέρ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας αυτή τη στιγμή, επιστρέφει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάτι σπουδαίο για την ομάδα και τον κόσμο μας. Είναι φίλος και ίσως ο καλύτερος κόουτς στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε το καλύτερο, έχουμε κάποια κρυμμένα χαρτιά, να μην σας ξαφνιάσει αν νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς με τον οποίο μίλησε: «Ειναι μεγάλος θρύλος (σ.σ. το είπε στα ελληνικά). Είμαστε φίλοι από 5 χρονών. Είναι ίσως ένας από τους καλύτερους φίλους που έχω. Κάνει μεγάλη προσπάθεια όχι σε εύκολες συνθήκες το σέβομαι και του εύχομαι το καλύτερο”. Όσο για το ποιος ήταν ο μεγαλύτερος θρύλος αυτός ή ο Μπάνε: “Ο Μπάνε” είπε και εξήγησε: “Πριν έρθει εδώ, σημείωσε 37 πόντους με τον Ερυθρό Αστέρα σε ημιτελικό κόντρα στην Τσιμπόνα του Ντράζεν Πέτροβιτς. και ήταν μόνο 19 χρόνων. Όσα έκανε με τον ΠΑΟΚ με τον Κόρφα, τον Μπάρλοου, τον Λέβινγκστον και τη συνέχεια του ΠΑΟΚ, ήταν άξια αναφοράς και τα σέβομαι. Ένα από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια μου ήταν απέναντι στον Ραντ και τον ΠΑΟΚ. Έτσι μεγάλωσα και έμαθα από τους μεγάλους, βλέποντας την αντιπαλότητα του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ο Μπάνε ήταν ο μεγαλύτερος».