• NBA
  • Posted

Τελειώνει ο Μπράουν από Λέικερς

Το τραγικό ξεκίνημα των Λέικερς στη σεζόν αναμένεται να «πληρώσει» ο Μάικ Μπράουν και να απολυθεί. Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Τζέρι Σλόαν.

Ο 42χρονος προπονητής διανύει τη δεύτερή του σεζόν στο «τιμόνι» των «λιμνάνθρωπων». Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του Λος Άντζελες τον έχουν φέρει όμως πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού θεωρούν ότι η νίκη των Λέικερς κόντρα στο Ντιτρόιτ κράτησε τον Μπράουν στη θέση του, αλλά δεν θα αντέξει για πολύ.

Ήδη φήμες θέλουν τους Σλόαν και Ντ’ Αντόνι να βρίσκονται σε μία άτυπη κούρσα για τη διαδοχή του με τον πρώτο –ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τους Γιούτα Τζαζ- να έχει το προβάδισμα.

Μάλιστα «κύκλοι» από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη κάνουν λόγο για πρόσληψη του Σλόαν στις αρχές του Δεκέμβρη.

Άλλωστε τα αστέρια των Λέικερς (Μπράιντ, Νας, Χάουαρντ) μοιάζουν να μην εμπνεόνται από την παρουσία του Μπράουν στον πάγκο και επιθυμούν διακαώς την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που αναμένεται να δώσει νέα πνοή.

Πάντως οι οπαδοί της ομάδας δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τον νυν τεχνικό του οργανισμού. Γι’΄αυτόν τον λόγο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορες φωτογραφίες σαν αυτή που βλέπετε παρακάτω... Όπως και να’χει πολύ δύσκολα θα βρει το τέλος της σεζόν τον Μπράουν στη θέση του, μιας και όλα συνηγορούν στην απομάκρυνσή του.