• NBA
  • Posted

O Νανς «ξέρανε» τους Πέισερς, έκπληξη και από Νετς! (vids)

nan1

Την έκπληξη όχι μόνο της ημέρας, αλλά και της εβδομάδας πέτυχαν οι Καβαλίερς με τους... ιππότες να επικρατούν εκτός έδρας των Πέισερς με 92-91 με buzzer beater του Λάρι Νανς.

 Με τη νίκη αυτή οι Καβαλίερς ανέβηκαν στο 8-23 και φυσικά δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα για τα playoffs, ενώ οι Πέισερς έπεσαν στο 20-11 και έχασαν λίγο την επαφή τους από την κορυφή της Ανατολής, μένοντας πιο πίσω και μάλιστα εκεί που σε καμία περίπτωση δεν το περίμεναν. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα άρεσε και στους Μπακς του Αντετοκούνμπο, καθώς έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους αντιπάλους τους.

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι από την αρχή ως το τέλος, με τους φιλοξενούμενους με την δυνατή τους άμυνα να κρατάνε χαμηλά στο σκοράρισμα, καταφέρνοντας έτσι να πάρουν την μεγάλη νίκη. Μια νίκη που όπως αναφέραμε κρίθηκε ακριβώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν ο Νανς με φόλοου έκανε το το 92-91 μετά από άστοχο σουτ του Γουντ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χουντ με 17 πόντους και τον ακολούθησαν οι Νανς με 15 και Μπαρκς με 14. Για τους ηττημένους ο Σαμπόνις είχε τους περισσότερους και συγκεκριμένα 17, ο Μπογκντάνοβιτς ακολούθησε με 14 και ο Γιανγκ με 13. 

 Νετς - Λέικερς 115-110

 ÎÎµÏ„Ï‚ - Λέικερς 115-110

Μεγάλο παιχνίδι στο Μπρούκλιν με τους Νετς να επικρατούν των Λέικερς του και πάλι εξαιρετικού ΛεΜπρόν με 115-110 και να συνεχίζουν την... μάχη τους για τα playoffs.  Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο ξεχώρισαν οι αντιδράσεις του κόσμου. Μπορεί το παιχνίδι να διεξήχθη στο Μπρούκλιν, ωστόσο οι Λιμνάνθρωποι εννοείται λόγω ΛεΜπρόν, όχι απλά είχαν πολλούς φίλους τους στις εξέδρες, αλλά στο τέλος φαινόταν ο περισσότερος κόσμος να τους υποστηρίζει, πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο για αγώνα του NBA. Ειδικά στο τέλος όπου οι «γηπεδούχοι» εκτελούσαν βολές, ακουγόντουσαν αποδοκιμασίες, με την μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων να δείχνουν την προτίμησή τους στην ομάδα του Λος Άντζελες. Αυτό ωστόσο δεν τους πτόησε και έτσι πήραν την μεγάλη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ράσελ με 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάρις με 19, Ντινγουάιντι με 18 και Τζέφερσον με 17. Για τους ηττημένους απολαυστικός ήταν και πάλι ο ΛεΜπρόν έχοντας 36 πόντους , 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Μπολ να ακολουθεί με 23 και τον Κούζμα να έχει 22.  

 Νάγκετς - Μάβερικς 126-118

Νάγκετς - Μάβερικς 126-118

 Μεγάλο ματς και στο Ντένβερ με τους Νάγκετς να επικρατούν των Μάβερικς με 126-118 και να παραμένουν στην κορυφή της Δύσης. Ο Γιόκιτς αναδείχθηκε νικητής και στην... μονομαχία του με τον Ντόντσιτς.Μια νίκη που φέρνει την παρέα του Γιόκιτς στο 21-9 κρατώντας την στην κορυφή της Δύσης, ενώ οι καουμπόηδες με 15-14 έπεσαν στην 9η θέση της ίδιας περιφέρειας. Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ένα ντέρμπι και μία μεγάλη «μάχη» ανάνεσα σε δύο άξια τέκνα της «μεγάλης των πλάβι σχολή». Από την μία ο Σέρβος Νίκολα Γιόκιτς και από την άλλη ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς πάλεψαν και με το παραπάνω για τη νίκη, με τον πρώτο να χαμογελάει στο τέλος.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εξαιρετικός Γιόκιτς που τελείωσε το ματς με 32 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Μάρεϊ που σταμάτησε στους 22 πόντους δίνοντας επίσης 15 ασίστ και κατεβάζοντας και 7 ριμπάουντ, ενώ από 16 είχαν οι Λάιλς και Μόρις. Για τους ηττημένους που έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν στην ζώνη των playoffs, ο Μπάρνες είχε 30, ο Ντόντσιτς ήταν και πάλι πολύ καλός με 23 πόντους, ενώ μοίρασε επίσης και 12 ασίστ, κατεβάζοντας και 6 ριμπάουντ, με τον Μάθιους να έχει 14. 

Χοκς - Ουίζαρντς 118-110

 Î§Î¿ÎºÏ‚ -  Ουίζαρντς 118-110

 Παρότι δεν είχαν το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, οι Χοκς επικράτησαν εντός έδρας των Ουίζαρντς με 118-110 και έβαλαν δύσκολα στους... μάγους αναφορικά με την μάχη τους για τα playoffs. Ο αγώνας στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν στο τέλος, αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κόλινς με 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γιανγκ με 19, Λιν με 16 και Λεν με 15. Για τους ηττημένους ο Μπιλ είχε 29, ο Αρίζα στην επιστροφή του στην ομάδα μετά την ανταλλαγή του είχε 19 και ο Ουόλ 15.  

<