Παρελθόν από ΤΣΣΚΑ ο Νίκολας

Αυτό που όλοι περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό έγινε την Παρασκευή (23/11) με τον Ντρου Νίκολας να αποτελεί παρελθόν και τυπικά για την ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ρωσίας και η απομάκρυνσή του είχε φανεί ξεκάθαρα με την απόκτηση του Ντιόντε Κρίστμας.

Άλλωστε και πριν αποκτηθεί ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του ΑΓΟΡ, ο Νίκολας είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής, γεγονός που έδειχνε ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ετόρε Μεσίνα. Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε: «Λυπάμαι που δεν είχε αποτέλεσμα η συνεργασία μας. Εύχομαι στον Ντρου το καλύτερο για το μέλλον».

Δηλώσεις μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έκανε και ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Ανδρέι Βατούτιν: «Είχαμε πολλές ελπίδες για το Ντρου όταν τον αποκτήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να δείξει τον καλύτερό του εαυτό και έχασε στον ανταγωνισμό με τους συμπαίκτες του. Πάντως δεν είχαμε κανένα παράπονο για την αφοσίωσή του και την εργατικότητά του στις προπονήσεις. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα και το προπονητικό τιμ. Καταλαβαίνουμε πως δεν θα ήταν δίκαιο να κρατήσουμε έναν παίκτη με τόσο μεγάλο όνομα στον πάγκο, κάτι που θα έκανε την ψυχολογική πίεση πάνω του ακόμη μεγαλύτερη. Του ευχόμαστε ειλικρινά να βρει μια ομάδα που θα του ταιριάζει και να συνεχίσει την πετυχημένη καριέρα του».

Μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2011 ο Νίκολας δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του, καθώς τόσο από το Μιλάνο πέρσι όσο και φέτος από την ΤΣΣΚΑ αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης στα μέσα της σεζόν.

Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι αρκετές ομάδες θα εκφράσουν ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους... Μένει να δούμε ποια θα αποσπάσει τελικά την υπογραφή του...