Ναβάρο ετών... 15!

Στις 23 Νοεμβρίου 2012 ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συμπληρώνει 15 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Τα 14 από αυτά «πυροβολεί» με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ για μία σεζόν έπαιξε στο ΝΒΑ με τη φανέλα του Μέμφις.

Με αφορμή το γεγονός αυτό η επίσημη ιστοσελίδα των Καταλανών φιλοξένησε συνέντευξη του «La Bomba», ο οποίος φρόντισε να γνωστοποιήσει σε γνωστούς και φίλους ότι έχει ακόμα να πετύχει πολλά τρίποντα.

«Ήταν μία ξεχωριστή μέρα για την επαγγελματική μου ζωή και δεν μπορώ να την ξεχάσω. Ήταν ένα παιχνίδι με αντίπαλο τη Γρανάδα εντός έδρας και μπήκα στα τελευταία λεπτά. Σηκώθηκα από τη θέση μου και οι οπαδοί μας ξεκίνησαν να με αποθεώνουν χωρίς να με έχουν δει καν. Σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κάνω χαζά λάθη και ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά» ήταν τα λόγια του Ναβάρο όταν ρωτήθηκε για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Σχετικά με τους σημαντικότερους συμπαίκτες του, ο 32χρονος «μπόμπερ» επισήμανε: «Είναι πολύ. Είναι δύσκολο να πω ονόματα, αλλά για να αναφέρω κάποιους αυτοί είναι οι Νάτσο Ροντρίγκεθ, Πάου Γκασόλ, Τζιανλούκα Μπαζίλε, Ρότζερ Γκριμάου, Βίκτορ Σάδα, Ρομπέρτο Ντουένιας και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους».

Ολοκληρώνοντας, ο έμπειρος άσος τόνισε ότι δεν έχει πάψει να έχει υψηλούς στόχους: «Περιμένω να κατακτήσω ακόμα περισσότερους τίτλους. Ποτέ δεν κουράζεσαι να νικάς. Έχω ακόμα συμβόλαιο και θέλω να είμαι στην ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι έχει τον τρόπο της να κερδίζει τρόπαια. Και όταν πια αποσυρθώ θέλω να κοιτάξω πίσω και να δω τι έκανα για να βοηθήσω τον σύλλογο να γίνει ακόμα μεγαλύτερος».