Σκουρτόπουλος: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

sko

Στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μπαίνει το Ρέθυμνο Cretan Kings, αφού θα δώσει δύο φιλικά στην Αθήνα με αντιπάλους το Λαύριο (2/10) και την Κηφισιά (3/10).

«Για εμάς είναι σημαντικό αυτό το διήμερο με τις φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα. Θα πάμε να παίξουμε δύο πολύ σημαντικά ματς με Λαύριο και Νέα Κηφισιά. Δυστυχώς, φέτος δεν έχουμε αγωνιστεί σε πολλά φιλικά παιχνίδια. Θα δούμε πώς θα πάει στη συνέχεια, αλλά πιστεύω ότι μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει» δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συνέχισε:

«Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά. Μοναδική απουσία θα είναι ο Μάριος Ματαλών. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι οι Χάροου και Κουκ ουσιαστικά έχουν παίξει δύο φιλικά με την ομάδα, ενώ την Τετάρτη (07/10) παίζουμε πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το τελικό μοντάρισμα και να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Εκτός φιλικών έχει τεθεί ο Μάριος Ματαλών, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική Ενόπλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.