Σκουρτόπουλος: «Τον καλύτερό μας εαυτό στην Πυλαία»

Skourtopoulos

Πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις κάνει το Ρέθυμνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου θα κληθεί να «κλέψει» την πρόκριση στα ημιτελικά μέσα στο κλειστό της Πυλαίας.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε σε μία περίοδο που ακόμα ψαχνόμαστε. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως είμαστε σε σημείο τέτοιο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλοι θέλουν να προχωρήσουν όπως και εμείς» δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος κατέληξε:

«Επαναλαμβάνω ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε κάτι θετικό, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνας Πάτρας που εκεί θέλουμε οπωσδήποτε ένα καλό ξεκίνημα».

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ τόνισε με τη σειρά του: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Ξεκινάμε την σεζόν σε μία δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Εγώ και οι συμπαίκτες μου προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα» και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι αυτή η ώρα ήρθε και θα πρέπει να βγάλουμε τα καλά στοιχεία σαν ομάδα. Πέρυσι αναμετρηθήκαμε πολλές φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ και είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε και να πανηγυρίσουμε την είσοδο στα ημιτελικά της διοργάνωσης».