Ο Λάζος, ο Λίνος και ο Ηλυσιακός

timeout-paok
 
Η κατάσταση του Λάζαρου Παπαδόπουλου προκαλεί πονοκεφάλους στον Σούλη Μαρκόπουλο. Η απόφαση που έχει ληφθεί για τον έμπειρο σέντερ είναι να μπει στο χειρουργείο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά είναι φανερό ότι το πρόβλημα στον μηνίσκο έχε επηρεάσει την αγωνιστική παρουσία του.
 
«Αν τώρα μπει στο χειρουργείο, θα μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες και δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Απέχει από τις προπονήσεις, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών, προσπαθούμε να μην τον επιβαρύνουμε. Ετσι θα πάει έως το τέλος της περιόδου. Κάνει και ενέσεις και προσπαθούμε να τον συντηρήσουμε», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό. Ρωτήθηκε εξάλλου και για τον Λίνο Χρυσικόπουλο, εκτιμώντας ότι είναι νωρίς για να κριθεί. «Είναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να προστεθούν στο παζλ κάθε παίκτη. Δεν είναι έτοιμος ο παίκτης για να απορροφήσει κάποια πράγματα και να τα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι έχει διάθεση και θεωρώ ότι νωρίς για να κριθεί. Για μένα, βασικό στοιχείο είναι οι δυνατότητες που δίνει ο σωματότυπός του. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μαζί με γυμναστές ώστε να δυναμώσει και κυρίως για να μην υπάρξει το ενδεχόμενο τραυματισμών».
 
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης, δεδομένων των προβλημάτων τραυματισμών. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια σκέψη, δεν έχει τεθεί. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Λάζαρος, μην ξεχνάτε ότι είναι ένας παίκτης πάνω στον οποίον στηρίξαμε το παιχνίδι μας».
 
Σχετικά με τον Ηλυσιακό, ο έμπειρος τεχνικός είπε πως… «χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο Ηλυσιακός είναι ικανός να φέρει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα που άλλαξε άρδην από την ημέρα απόκτησης Στόγκλιν. Είναι δυνατός σκόρερ, παίρνει πολλές προσπάθειες με αρκετά καλά ποσοστά. Ο Αναγκόνιε έχει δώσει άλλη δύναμη στην ομάδα και πρωταγωνιστεί σε μια δυνατή φροντ λάιν. Υπάρχουν και έμπειροι παίκτες όπως οι Χατζής, Καυκής. Ο Ηλυσιακός στηρίζεται κυρίως στο ατομικό στοιχείο και στην άμυνα, αλλάζει τους τρόπους αντιμετώπισης κι έτσι προσπαθεί να βγάλει τον αντίπαλο έξω από το οργανωμένο παιχνίδι».