Επιλέγει ΠΑΟ(Κ)!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, διότι ο Παναθηναϊκός κωλυσιεργεί και ο παίκτης δεν μπορεί να περιμένει!

Εδώ και μέρες, από τότε που διέκοψε τη συνεργασία του με την Μπιέλα και επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Χρυσικόπουλος προπονείται με τον ΠΑΟΚ. Κι ο Δικέφαλος δεν έκρυψε ποτέ ότι θα ήθελε να τον προσθέσει στο ρόστερ του, άλλωστε πρόκειται για έναν ταλαντούχο και εξελίξιμο Έλληνα, που μπορεί να προσφέρει πολλά.

Ο Χρυσικόπουλος, ωστόσο, δεν βιάστηκε να αποφασίσει, καθώς ήθελε να ζυγίσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις που θα είχε στα χέρια του. Και η πιο σοβαρή αφορούσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης φαίνεται πως θέλει έναν ακόμα ψηλό, πιθανότατα ένα "τεσσάρι" πιο ελαφρύ από τον Γκιστ που να μπορεί να κινείται περισσότερο περιφερειακά, έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί κάπως η ρακέτα. Ο Χρυσικόπουλος είναι μια τέτοια περίπτωση και μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες ιδανική. Διότι είναι Έλληνας κι έτσι θα μπορεί να παίζει και σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα δίχως να χρειαστεί να γίνει άλλη μεταβολή στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε το ενδιαφέρον του και ο Χρυσικόπουλος αποφάσισε να περιμένει. Ωστόσο οι μέρες περνούσαν και το "τριφύλλι" δεν έκανε την τελική κίνησή του. Έτσι ο διεθνής φόργουορντ το πήρε απόφαση και ενέδωσε στο πρέσινγκ του ΠΑΟΚ. Όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί του, που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 1,5 έτους αν όχι περισσότερο.

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία; Αφενός να λυθεί το συμβόλαιο του Χρυσικόπουλου με την Μπιέλα, διότι ακόμα μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να διευθετηθούν. Αφετέρου να μην κάνει την κίνηση ο Παναθηναϊκός! Διότι τότε το πιο πιθανό είναι να αλλάξουν τα δεδομένα...