Ούτε λέξη για Καπόνο!

Μέλι έσταξε το στόμα του Αργύρη Πεδουλάκη για τον Μάρκους Μπανκς, αλλά για τον Τζέισον Καπόνο... τσιμουδιά. Κι αυτό μπορεί να βάζει σε σκέψεις τους... καχύποπτους. Πάντως ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το ότι η ομάδα του εξασφάλισε μια ώρα αρχύτερα την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

"Είναι πόιντ γκαρντ. Έχει προσωπικότητα. Δεν είναι έτοιμος, θέλει φυσική κατάσταση, δεν γνωρίζει πώς παίζεται το παιχνίδι στην Ευρώπη", υποστήριξε μιλώντας για τον Μπανκς ο Πεδουλάκης και δήλωσε βέβαιος πως ο Αμερικανός θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια: "Χρειάζεται να μάθει από special καταστάσεις, πώς παίζεις με το χρόνο, με το σκορ. Δεν έχει "next game" εδώ, όπως στη regular season του ΝΒΑ. Βοήθησε αρκετά και στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι. Ακόμα είναι οι πρώτες ημέρες του, θα κάνει μία κοιλιά, κάτι που είναι φυσικό λόγω της φυσικής κατάστασής του".

Για τον Τζέισον Καπόνο και το πότε και αν θα έρθει, πάντως, δεν είπε το παραμικρό. "Εδώ είμαστε να μιλήσουμε για τα παιδιά που έπαιξαν, για κανέναν άλλο", έσπευσε να ξεκαθαρίσει και στη συνέχεια υπογράμμισε την επιτυχία του Παναθηναϊκού: "Ο όμιλός μας είναι ο δυσκολότερος, αντικειμενικά. Η ομάδα πέρασε τον πρώτο στόχο. Ήταν σημαντικό για το σωματείο και για το ελληνικό μπάσκετ. Τα παιδιά θα έχουν να δώσουν 14 δυνατά παιχνίδια στο ΤΟΡ 16, δεν έχει διακοπή τα Χριστούγεννα, θα υπάρξει καταπόνηση. Κάποια παιδιά θα το μάθουν, θα το βιώσουν".

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την Ολίμπια ο Πεδουλάκης είπε: "Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορείς να χαλαρώσεις. Φάνηκε και τώρα. Πήραμε μία διαφορά, αλλά στο πρώτο ημίχρονο χαλάρωσε το μυαλό και το σώμα, η Ολίμπια επέστρεψε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Ομαδικά τα πήγαμε καλά, όπως μαρτυρούν κι οι 20 ασίστ. Αν δεν υπήρχε το τέταρτο δεκάλεπτο, με τα λάθη, εκεί όπου πονάμε... Καλύψαμε το αναμενόμενο πρόβλημα με τον Μπέινς στο καλάθι. Σε δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς δεχτήκαμε τρίποντα, τα οποία ξανάβαλαν την Ολίμπια στο παιχνίδι. Ο Διαμαντίδης πέρασε 3ος σε ασίστ, ο Τσαρτσαρής 3ος σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε".