"Τα 9 ριμπάουντ άξιζαν περισσότερο"

pedoul

Είχε κάθε λόγο ο Αργύρης Πεδουλάκης να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στο πρόσωπο της συνάντησης, που δεν ήταν άλλος από τον «μπόμπερ» Μάικ Μπράμος.

«Με τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, καταφέραμε και ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα και πετύχαμε μεγάλα καλάθια όταν μας πίεζε η Καντού. Στο τέλος η πίεση μεταφέρθηκε στην Ιταλική ομάδα και πήραμε σπουδαία νίκη.  Χρειάστηκε να αλλάξουν θέση οι παίκτες. Ο Ματσιούλις  στο "4", ο Διαμαντίδης στο "3". Νομίζω η νίκη αυτή δείχνει το "θέλω", που είχαν τα παιδιά να νκερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν έχει χάσει αγώνα χωρίς να πολεμήσει», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και αναφορικά με την απόδοση του Μπράμος, υποστήριξε:

 «Το πιο σημαντικό στη στατιστική του Μπράμος είναι τα 9 ριμπάουντ. Είχαμε ένα πρόβλημα στο σουτ και εκεί μας βοήθησε. Ο Μπανκς έδειξε ότι έχει προσωπικότητα και μπορεί να βοηθήσει. Απέναντί μας είχαμε μία ομάδα που χτίζεται χρόνια. Ο χρόνος είναι ένα στοιχείο που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Σήμερα είχαμε το χαρακτήρα για να δείξουμε ότι μπορούμε να περάσουμε».

 «Χάσαμε από την πιο άστοχη ομάδα»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καντού, Αντρέα Τρινικιέρι, δήλωσε ότι τον αγώνα έκριναν η διαφορά στα ριμπάουντ, καθώς και τα τρίποντα που πέτυχε ο Παναθηναϊκός. «Οι παίκτες μου έπαιξαν σκληρά, με καρδιά, αλλά δεν έκαναν τον τέλειο αγώνα. Δεν βάλαμε τα μεγάλα σουτ, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που μέχρι σήμερα ήταν η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης από την περιφέρεια, ήταν ιδιαίτεραύστοχοι. Τα ριμπάουντ ήταν το «κλειδί», αλλά και τα έντεκα τρίποντα που πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Αυτά έκαναν τη διαφορά».