Χωρίς ψηλούς!

Στον πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα του στην τρέχουσα σεζόν ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρακτικά χωρίς ψηλούς! Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Αργύρη Πεδουλάκη, που αναγκάζεται να αφήσει στην Αθήνα τους Σχορτσανίτη, Πάνκο και Σκορδίλη, με αποτέλεσμα ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος ψηλός στον αγώνα με την Καντού να είναι ο Στεφάν Λάσμε! Την αποστολή στην Ιταλία ακολουθούν πάντως και οι Τσαρτσαρής, Άρμστρονγκ, ο οποίος φεύγει... μένοντας, αλλά και ο Ούκιτς!

Η κακοδαιμονία που χτύπησε τον Παναθηναϊκό παραμονές του πολύ κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Καντού δεν έχει προηγούμενο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα δίχως τρεις ψηλούς, που μένουν στην Αθήνα για λόγους υγείας.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πονάει στο πέλμα και κάνει θεραπεία ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Ο Άντι Πάνκο εξακολουθεί να έχει πυρετό, συνέπεια της φαρυγγίτιδας που τον έχει προσβάλει, και έμεινε σπίτι του να αναρρώσει. Ο Γάιος Σκορδίλης δε, προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, εισήχθη στο "Υγεία", όπου νοσηλεύεται και θα πάρει εξιτήριο την Παρασκευή!

Όλα αυτά σημαίνουν πως ο μοναδικός πραγματικά ετοιμοπόλεμος ψηλός του Παναθηναϊκού είναι ο Λάσμε! Διότι ο Τσαρτσαρής ακολουθεί μεν την αποστολή, αλλά δεν έχει προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες μέρες, διότι το πόδι του πονά ακόμα και θα αναγκαστεί να σφίξει τα δόντια για να παίξει. Όσο για τον Χίλτον Άρμστρονγκ επιστρατεύτηκε ξανά για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ, παρ' όλο που εδώ και μερικές μέρες έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΚΑΕ να λύσει το συμβόλαιό του! Με ποια ψυχολογία να παίξει όταν ξέρει ότι ουσιαστικά δεν ανήκει στην ομάδα...

Την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ιταλία ακολουθεί και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, αλλά κι αυτός είναι πιθανό να μην παίξει, διότι ακόμα ταλαιπωρείται από τη θλάση στο πόδι. Παρών θα είναι επίσης ο νεαρός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.