Με κόσμο και Γιαννακόπουλο στο ΑΣΕΑΔ!

Περίπου 400 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ προκειμένου να ωθήσουν -με τον δικό τους τρόπο- την ομάδα στην δικαίωση. Με ειρηνικές διαθέσεις, οι οπαδοί των «πρασίνων» θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην ΚΑΕ και να δηλώσουν «παρών» στην προσπάθεια που κάνει για να... ανακτήσει μια νίκη εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών εκδίκασε την υπόθεση έπειτα από την έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αλλά η οριστική απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Το «παρών» έδωσαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος, όπως και οι δύο νομικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Γιώργος Ελμαλής.

Οι «πράσινοι» εξήγησαν ότι ήταν πρωτοφανής η απόφαση του αθλητικού δικαστή και υποστήριξαν -μεταξύ άλλων- ότι δεν μπορεί να δίνει εκδίκαση της υπόθεσης από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ήδη τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Επιπλέον υπενθύμισαν ότι στο ματς Νέας Κηφισιάς-Απόλλων Πάτρας χρησιμοποιήθηκε το πειθαρχικό δίκαιο του ΕΣΑΚΕ, όπως και ότι έχει συμφωνηθεί από το 2003 να γίνονται οι εκδικάσεις για τα θέμα του κυπέλλου μέσω ΕΣΑΚΕ!