Έμεινε με το όνειρο ο Χαραλαμπόπουλος

Ο «Βενιαμίν» του Παναθηναϊκού κι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο 16χρονος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ζούσε με το όνειρο της συμμετοχής στο Jordan Brand Classic και περίμενε με αγωνία αυτό το ταξίδι στην Αμερική.

Οι υποχρεώσεις όμως του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της ευρωλίγκας, συμπίπτουν με τις ημερομηνίες του καμπ και ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέδωσε …απαγορευτικό. Κι αυτό γιατί τον υπολογίζει στην αποστολή για τους αγώνες, φοβούμενος κάποιο τραυματισμό. «Έχουμε 13 παίκτες, αν τύχει κάτι απρόοπτο, τι θα κάνουμε; Θα κατεβούμε με 11;», λένε στον Παναθηναϊκό, αλλά ο «μικρός» είναι απαρηγόρητος.

Το περίμενε πως και πως αυτό το ταξίδι, μαζί με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Παίδων, Γιώργο Παπαγιάννη.

Οι δύο Έλληνες παίκτες είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο Jordan Brand Classic International και διακρίθηκαν ανάμεσα σε 41 παίκτες από 23 χώρες. Επιλέχτηκαν ανάμεσα στους 18 που θα ταξιδεύσουν στο Μπρούκλιν για το δεύτερο στάδιο του καμπ (13 Απριλίου).

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι σε φουλ δράση αυτό τον καιρό. Πάλι καλά που τελείωσαν και υποχρεώσεις του στο σχολικό πρωτάθλημα. Μετέχει ταυτόχρονα και στις τρεις ομάδες του Παναθηναϊκού. Τη Δευτέρα έπαιζε με τους έφηβους, αφού προηγουμένως είχε κάνει δύο ώρες προπόνηση με τους άνδρες, χθες (Τρίτη) αγωνίστηκε με τους Παίδες και η συμμετοχή του έφτανε για να γίνει το «μπρέικ» με τον Δούκα στα πλέι οφ. Σήμερα (Τετάρτη) προπόνηση με την Εθνική Παίδων και μετά προπόνηση με την πρώτη ομάδα.