Σφίγγει τα δόντια

Αποφασισμένος να παίξει την Παρασκευή κόντρα στην Άλμπα είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, παρά το ότι χτύπησε στον αντίχειρα χωρίς καν να το καταλάβει στη διάρκεια του all star game!

Ακόμα και τώρα, αν ρωτήσει κανείς τον "Σόφο" πώς τραυματίστηκε, δεν θα είναι σε θέση να απαντήσει! Μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του έλεγε πως αντιλήφθηκε τον τραυματισμό του όταν στο τέταρτο και τελευταίο τρίποντο που επιχείρησε ένιωσε έναν πόνο και δεν μπορούσε να κρατήσει καλά την μπάλα. Ο κόουτς Πεδουλάκης τον τράβηξε στον πάγκο και λίγο αργότερα ο αντίχειρας πρήστηκε και τότε κατάλαβε πως είχε χτυπήσει.

Ο Σχορτσανίτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που αφενός απέκλεισαν την περίπτωση κατάγματος, έδειξαν ωστόσο ότι ο αντίχειρας έχει υποστεί κάκωση, ενώ υπάρχει και μια μικρή υποψία ότι έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι. Για την ώρα το χέρι του πονά πολύ και δεν του επιτρέπει να προπονηθεί, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης εκφράζει την αισιοδοξία και την επιθυμία να παίξει την Παρασκευή κόντρα στην Άλμπα, έστω κι αν χρειαστεί να φορέσει προστατευτικό νάρθηκα στο σημείο όπου έχει χτυπήσει.