Πλήγμα με Λάσμε!

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από το ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής με την Εφές Αναντολού. Μετά τον Βασίλη Ξανθόπουλο τραυματίστηκε και ο Στεφάν Λάσμε, η ενδεχόμενη απουσία του οποίου θα είναι μέγα πρόβλημα...

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Εφές για να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, όμως λίγα 24ωρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα οι συνθήκες γίνονται επικίνδυνα δυσμενείς.

Κατ' αρχάς ο Αργύρης Πεδουλάκης μάλλον δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος υπέστη θλάση στον αυχένα και δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη ούτε την Τετάρτη. Αν δεν βελτιωθεί ραγδαία η κατάστασή του την Πέμπτη, τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και θα αφήσει τον ξεγραμμένο Μπανκς ως τη μοναδική εναλλακτική λύση των Διαμαντίδη-Ούκιτς στα γκαρντ.

Ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα θα είναι η απουσία του Στεφάν Λάσμε, εφόσον ούτε κι αυτός είναι ετοιμοπόλεμος την Παρασκευή. Ο Αφρικανός γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Τετάρτης και αποχώρησε. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα, όμως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη. Κι η ανησυχία πηγάζει κυρίως από το ότι δεν υπάρχει χρόνος μέχρι την Παρασκευή.