Δύο γκαρντ για ΠΑΟ!

Ο Αντώνης Φώτσης δεν είναι ο μόνος παίκτης που θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ψάχνει γκαρντ καλύτερο από τον Μπανκς κι αυτή τη στιγμή εξετάζει δύο περιπτώσεις. Τον Μάλκολμ Ντιλέινι της Μπουντιβέλνικ και τον Σον Σινγκλετέρι, που πρόσφατα απασχόλησε και τον Ολυμπιακό.

Η προθεσμία για να δηλώσει ο Παναθηναϊκός το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας της Ευρωλίγκας λήγει το βράδυ της Τρίτης και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Για την απόκτηση όχι μόνο του Αντώνη Φώτση, αλλά και του γκαρντ που αναζητεί ο Αργύρης Πεδουλάκης!

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" θέλει έναν παίκτη καλύτερο και στο οργανωτικό και στο εκτελεστικό κομμάτι από τον Μπανκς, που δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα ως τώρα, και ψάχνει την αγορά υπό την πίεση και του χρόνου. Και φαίνεται πως επικεντρώνει την προσοχή του σε δύο περιπτώσεις.

Κατ' αρχάς τον Μάλκολμ Ντιλέινι (24, 1.91μ.). Απόφοιτος του πανεπιστημίου Βιρτζίνια Τεκ, έπαιξε πέρυσι στη Σαλόν σκοράροντας 15,4 πόντους κατά μέσο όρο με 43% στα τρίποντα και μοιράζοντας 3,2 ασίστ, ενώ φέτος αγωνίζεται στην ουκρανική Μπουντιβέλνικ, με την οποία πετυχαίνει 14,5 πόντους στο Eurocup με 31% στα τρίποντα και μοιράζει 2,7 ασίστ.

Έπειτα υπάρχει και ο Σον Σινγκλετέρι (28, 1.83μ.), ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε και τον Ολυμπιακό. Απόφοιτος του Βιρτζίνια, έχει περάσει τα δύο τελευταία χρόνια από την Κάχα Λαμποράλ και τη βελγική Μονς με μέτρια νούμερα, ενώ φέτος με την ομάδα του Τέξας στο NBDL έχει 13,2 πόντους και 6,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το πρόβλημα και με τους δύο είναι ότι πρέπει να καταβληθεί ένα μικρό μπάι άουτ για να αποδεσμευθούν κι αυτό περιπλέκει την υπόθεση, διότι δεν υπάρχει ο χρόνος για να κινηθούν όλες οι διαδικασίες.