Στις χαρές για πάντα μαζί...

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκαν ενωμένοι στην γιορτή του ΠΣΑΤ, βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκαν παντοτινή στήριξη στον σύλλογο.

Η είσοδός τους στο ΣΕΦ δεν έγινε ταυτόχρονα και έτσι γεννήθηκαν κάποια ερωτηματικά, λίγες μέρες μετά την φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιος του Παύλου, στον θείο του Θανάση για τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η τάξη αποκαταστάθηκε όταν οι επί δεκαετίες διοικητικοί ηγέτες του τριφυλιού κάθισαν δίπλα – δίπλα και παρακολούθησαν την τελετή βράβευσης του ΠΣΑΤ, μέχρι να φτάσει και η σειρά τους να παραλάβουν την τιμητική τους διάκριση για την πολύχρονη προσφορά τους στον αθλητισμό, μέσω της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Θανάσης, μάλιστα, εθεάθη να χειροκροτά και την ομάδα του Ολυμπιακού, την ώρα που βραβευόταν ως κορυφαία την χρονιά που φεύγει, επιδεικνύοοντας φίλαθλο πνεύμα. Οπως χειροκρότημα εισέπραξε και ο ίδιος με τον αδελφό του από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την ώρα που έπαιρναν την δική τους διάκριση.

Ιπποτικά, μάλιστα, όταν η πρώτη ερώτηση απευθύνθηκε στον ίδιο, επέβαλε την... τάξη. “Πρώτα θα ρωτήσετε τον Παύλο, επειδή εμείς είμαστε Σπαρτιάτες και αυτός είναι ο πατριάρχης της οικογένειας”.

Οπερ και εγένετο, με τον Παύλο Γιανακόπουλο να θέτει ξεκάθαρο στόχο “ένα ακόμα πρωτάθλημα Ευρώπης, αφού έχουμε πάρει έξι και πάντα αυτός είναι ο στόχος μας” και να... ντιρπλάρει σε ερώτηση περί μελλοντικής επιστροφής του Ομπράντοβιτς. “Αφησε το στίγμα του στην Ελλάδα, μας πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας”.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν απόλυτος λέγοντας ότι “πάντα θα δίνουμε τη στήριξή μας στον Παναθηναϊκό γιατί είμαστε γέννημα – θρέμμα του συλλόγου, έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας και θέλουμε πάντα να πρωταγωνιστεί, σε όλα τα σπορ, ακόμα και στο... τάβλι.

Οσοι μπορούν, πρέπει να βοηθήσουν και τα επόμενα 100 χρόνια για να πρωτοστατεί και να μεγαλουργεί η ομάδα”.