• Α1
  • Posted

Νίκη μετά από καιρό για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος πέρασε από το κλειστό των Ιλισίων (73-87) και πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από 5 συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι ΜακΚόλουμ και Μίλμπουρν. Παραμένει ουραγός ο Ηλυσιακός.

Ο Μίλμπουρν πέτυχε 11 πόντους στην τελευταία περίοδο και ουσιαστικά σφράγισε την 14η νίκη των "κυανέρυθρων" στο πρωτάθλημα. Ωστόσο πρώτος σκόρερ για το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ο "συνήθης ύποπτος", Έρικ ΜακΚόλουμ, που έμοιαζε να μην έχει αντίπαλο. Από τους γηπεδούχους, ο Πίκγραμ σκόραρε 28 πόντους, όμως υπέπεσε και σε 8 λάθη. 

Ο Πανιώνιος μετά τη σημερινή νίκη του παραμένει μόνος τρίτος, ενώ ο Ηλυσιακός βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον κάθε παιχνίδι είναι και τελικός για την ομάδα του Δημήτρη Κουστένη. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κουστένης): Καυκής 15, Φακοπουλίδης, Αντωνάκης 2, Χατζής 2, Ντίβεντροφ 5, Δορκοφίκης, Στίβενς 8, Ιωάννου 7, Μποντζ 6, Τζουγαράκης, Πίγκραμ 28, Πέτροβιτς 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 27, Σταμάτης, Ντούβνιακ, Κάρτερ 12, Μίλμπορν 22, Αθανασούκας, Μπατής 3, Σκορδίλης 1, Σίμτσακ 10, Μισέλ, Κυρίτσης, Σαλούστρος 12