Ξεκίνησαν τα... βάσανα για τον πρωταθλητή Ευρώπης (pics+vids)

Δεν συμπληρώθηκε καλά-καλά ένα 24ωρο από την άφιξη του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και άπαντες έπεσααν με τα μούτρα στη δουλειά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην πόλη της Ευρυτανίας μέχρι τις 13 του μήνα όπου θα έχουν διπλές και... επίπονες προπονήσεις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δουλέψει περισσότερο στον τομέα της φυσικής κατάστασης και λιγότερο στην τακτική. Κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών όπως οι Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μπράιαντ Ντάνστον, Ματ Λοτζέσκι, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, όσο και οι παλαιότεροι παίκτες των Πειραιωτών, όπως οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Έισι Λο, Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης.

Φυσικά απουσιάζουν οι  Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Σλούκας και Μίρσα Μπέγκιτς οι οποίοι βρίσκονται στη Σλοβενία για το 38ο Ευρωμπάσκετ.

Φωτορεπορτάζ από τα πρώτα... βάρη των παικτών του Ολυμπιακού

 

 

 

 

 

Δείτε σε βίντεο την άφιξη του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι και το γεύμα των παικτών

 

Η άφιξη...

 

...και το γεύμα