Πίσω με το καλημέρα!

via sef

Με χάντικαπ δύο βαθμών θα ξεκινήσει οριστικά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αφού το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή! Δύσκολη υπόθεση πλέον η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο...

Το ΑΣΕΑΔ δεν έκανε δεκτό κανένα από τα επιχειρήματα του Ολυμπιακού και απέρριψε την προσφυγή του κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή. Με αυτήν οι είχαν τιμωρηθεί "ερυθρόλευκοι" με αφαίρεση δύο βαθμών από τη βαθμολογία του επόμενου πρωταθλήματος και η έδρα τους με ποινή αποκλεισμού για 4 αγωνιστικές ως αποτέλεσμα της οριστικής διακοπής του τρίτου τελικού των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, που είχε γίνει στο ΣΕΦ.

Η ποινή αυτή, λοιπόν, μένει ως έχει κι αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της νέας σεζόν κεκλεισμένων των θυρών, όμως το πιο σημαντικό είναι πως με το καλημέρα θα βρεθεί δύο βαθμούς πίσω από τον άμεσο ανταγωνιστή του, Παναθηναϊκό. Και για να τον περάσει και να τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο, θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες παραπάνω από αυτόν ή δύο περισσότερες, αλλά παράλληλα να υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.