Δίδυμο με Καλάθη!

span-calathes

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν φέρεται έτοιμη να μπει στη διεκδίκηση του Βασίλη Σπανούλη θέλοντας να τον κάνει δίδυμο με τον Νικ Καλάθη! Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού του Λαρισαίου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους την Παρασκευή.

Τα εκατομμύρια χορεύουν στα πόδια του Βασίλη Σπανούλη. Η ΤΣΣΚΑ δίνει τα... γνωστά 10 εκ. Ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, δίνει 4 εκ. Ευρώ ετησίως, αλλά μικτά. Μαζί με τους φόρους και τις λοιπές κρατήσεις δηλαδή, που αν αφαιρεθούν, αφήνουν στην τσέπη του παίκτη περί τα 2,6 εκ. Ευρώ, όπως υπολογίζει η εφημερίδα. Η Γαλατασαράι δίνει περίπου 2,2 εκ. Ευρώ ετησίως, μάλιστα ο ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έλεγε πρόσφατα στους Τούρκους πως το Σαββατοκύριακο θα έχει μια κουβέντα περί του θέματος με την ομάδα. Και εσχάτως ανέκυψε στο προσκήνιο Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η δευτεραθλήτρια Ρωσίας και κάτοχος του Eurocup, που προβιβάστηκε φέτος στην Ευρωλίγκα κι έχει χρήμα, όπως λένε, να... φαν κι οι κότες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketnews, οι άνθρωποί της είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την προοπτική να αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, ώστε φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 2 εκ. Ευρώ για να πάρουν στο Κρασνοντάρ τον Σπανούλη. Και να τον κάνουν δίδυμο μαζί με τον Νικ Καλάθη, με τον οποίον έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου! Το πόσες πιθανότητες βέβαια έχουν να πείσουν τον Σπανούλη να ζήσει στο Κρασνοντάρ είναι άλλο θέμα...

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι παραπάνω μνηστήρες περιμένουν το ραντεβού του Σπανούλη με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, που θα γίνει την Παρασκευή 5/7. Σε αυτό θα ξεκαθαρίσει-αν όχι τελείως, πάντως σε μεγάλο βαθμό-το αν ο Λαρισαίος θα μείνει ή όχι ο στον Ολυμπιακό.

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ της παραμονής του. Σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα ανέβει πάνω από τα 1,7-1,8 εκ. Ευρώ ετησίως, πόσο που απέχει αρκετά από τις άλλες προσφορές. Θα προσπαθήσει μεν να παράσχει μεγαλύτερη ασφάλεια στον παίκτη "παίζοντας" με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, όμως είναι αμφίβολο αν κάτι τέτοιο θα δελεάσει τον Σπανούλη.

Στην άκρη του μυαλού του οποίου φαίνεται πως υπάρχει και το ΝΒΑ! Στην... πολύ άκρη, για την ώρα, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Ειδικά αν υπάρξει η κατάλληλη πρόταση...