Γκρέμισαν τα τείχη! (pics)

Και εγένετο χαμός! Μόλις επέστρεψε η αποστολή  Ολυμπιακού από το Λονδίνο περί τις 2000 φίλοι του, που ήταν μαζεμένοι έξω από το "Ελ. Βενιζέλος" , αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ευρώπης. Παίκτες και Αγγελόπουλοι ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν και απολάμβαναν κάθε στιγμή.

Το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή από τη βρετανική πρωτεύουσα προσγειώθηκε γύρω στις 19.00 και περίπου ένα τέταρτο αργότερα το πούλμαν, που είχε αναλάβει τη μεταφορά της στο ΣΕΦ, βγήκε στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου. Εκεί όπου από νωρίς και παρά το ψιλόβροχο, είχαν μαζευτεί περί τις 2000 φίλοι της ομάδας ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και εκδηλωτικοί.

osfp afixi3

Το πούλμαν κόλλησε κάποια στιγμή μέσα στον κόσμο και ήταν τότε που άνοιξε η οροφή και άρχισαν ένας ένας όσοι ήταν μέσα στο όχημα να ανεβαίνουν πάνω της για να πάρουν μέρος στο πανηγύρι. Πρώτοι ανέβηκαν ο Πέρο Άντιτς και ο Κώστας Παπανικολάου με το τρόπαιο στα χέρια και ακολούθησαν σταδιακά ο Γιώργος με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο Τζός Πάουελ και μετά οι υπόλοιποι.

osfp afixi1

"Χαλάλι. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε", έλεγε πανευτυχής ο Γιώργος Πρίντεζης πριν ανέβει κι αυτός στην οροφή και με την κούπα στα χέρια να δώσει το σύνθημα στον κόσμο για τους πανηγυρισμούς.

osfp afixi2

Ο μόνος που δεν ανέβηκε πάνω στο πούλμαν ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Παρόλο που ο κόσμος μαζί και οι παίκτες, αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον καλούσαν επίμονα να ανέβει, εκείνος αρκέστηκε στο να βγάλει λίγο το κεφάλι του από την πόρτα, να χαμογελάσει και να ξαναμπεί μέσα. Σεμνός και συγκρατημένος όπως πάντα...

osfp afixi4

Και η συνέχεια στο ΣΕΦ...