Προετοιμασία για Μπάρτσα χωρίς τον Πάουελ!

Αν και ο Ολυμπιακός είχε παιχνίδι την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ κόντρα στον Πανελευσινιακό, η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια ξεκούρασης. 


Το... καθιερωμένο ρεπό πήγε περίπατο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ιδιαίτερα κρίσιμο το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» στη Βαρκελώνη και θέλουν να παρουσιαστούν 100% έτοιμοι. Γι' αυτόν τον λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία για αυτό το ματς, έχοντας έναν μεγάλο πονοκέφαλο.

Ο Τζος Πάουελ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο γόνατο και οι ενοχλήσεις που νιώθει τις τελευταίες ημέρες τον βάζουν στα... πιτς μέχρι νεοτέρας. Ο Αμερικανός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και την Τρίτη (8/1) θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Βέβαια ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει να ρισκάρει και δεν πρόκειται να πιέσει την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Να σημειωθεί ότι δεν έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και τη θέση του στη 12άδα πήρε ο Σερμαντίνι.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» ο οποίος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Στο μεταξύ η ΕΣΚΑ έκοψε τη Δευτέρα (7/1) την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και βράβευσε τον Βαγγέλη Μάντζαρη: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αυτή εδώ η βράβευση για δύο λόγους. Ξεκίνησα το μπάσκετ από εδώ. Είναι αλήθεια πως έχω βραβευτεί πολλές φορές από την ΕΣΚΑ ως μέλος ομάδων μικρότερων κατηγοριών όπως Παίδων και Εφήβων και ξυπνάει για εμένα ευχάριστες αναμνήσεις η παρουσία μου εδώ» δήλωσε ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού.