«Πολικές θερμοκρασίες και αστείο ποσοστό!»

Αν και ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Πανελευσινιακού , ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις... πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο κλειστό του Περιστερίου:


«Μιάμιση μέρα μετά το ματς με την Μπεσίκτας, ήταν ζητούμενο η καλή εμφάνιση και η νίκη. Η νίκη ήλθε, η καλή εμφάνιση όχι. Η Ελευσίνα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούσαν, το ποσοστό μας ήταν αστείο. Εχουμε δύσκολο μήνα μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ελευσίνα και τον κόουτς, επειδή βγάλει υγεία και στο γήπεδο και διοικητικά» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακούς για τα 6/19 τρίποντα της ομάδας του και συνέχισε:

«Είχαμε και καλές και κακές επιλογές, καθώς το παιχνίδι ήταν ελεύθερο. Οσο εμείς σπάζαμε το σίδερο, συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση. Θέλαμε να παίξει αρκετά ο Γκιόργκι (Σερμαντίνι) και ήταν ένα παιχνίδι προσαρμογής, στις νέες συνθήκες. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο πρωτάθλημα, αφού θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Όσο για τον Τζος Πάουελ; «Δεν έπαιξε γιατί είχε πρόβλημα με τα γόνατα» και υπογράμμισε κλείνοντας ότι «δεν είναι υποχρεωτικό ο Ολυμπιακός να νικά με 30 πόντους, κάθε ματς. Το σημαντικό είναι ότι παρ' όλο που δεν παίξαμε καλά, νικήσαμε με 20 πόντους».

Από τη πλευρά του ο Γκιόργκι Σερμαντίνι από ανέφερε: «Είμαι μια εβδομάδα στην ομάδα. Ηταν λίγο δύσκολα για μένα. Δυστυχώς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά στο τέλος νικήσαμε και προχωράμε».