Πρίφτης: "Μονόδρομος η νίκη"

priftis

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Κολοσσό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά (30/11) και μίλησε γι' αυτήν, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

 

"Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, κυρίως γιατί παίζουμε στο γήπεδο μας κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με μας. Συνδυαστικά με τη νίκη επί του Κ.Α.Ο. Δράμας, η επιτυχία για μας στο παιχνίδι αυτό είναι επιβεβλημένη και θα μας δώσει ώθηση για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Η Κηφισιά είναι μία έμπειρη ομάδα και εμείς θα πρέπει να σταματήσουμε τη δημιουργία των αντιπάλων μας από το pick n’ roll, να ελέγξουμε το μακρινό τους σουτ και φυσικά τα ριμπάουντ. Η βοήθεια του κόσμου σε τέτοια παιχνίδια είναι πάντα καθοριστική και περιμένουμε όλους τους Ροδίτες δίπλα μας", είπε ο προπονητής του Κολοσσού.

Εκ μέρους των παικτών, ο Τέιλορ Σμιθ είπε:  «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για μας και μέσα στο γήπεδο μας πρέπει να κάνουμε νίκες για να πετύχουμε το στόχο μας. Τον τελευταίο καιρό έχουμε πετύχει δύο σπουδαίες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ο αγώνας με την Κηφισιά είναι δύσκολος αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας, να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενο τους φιλάθλους μας».