"Μπουμ-Μπουμ" ο Κολοσσός

kolossos

Ο Κολοσσός πανηγύρισε την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά επικράτησε εντός έδρας της Νέας Κηφισιάς με 62-59 με κορυφαίο τον Μπουμ Όσμπι.

 

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα και καμία από τις δύο, δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Στην πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι "μπήκαν" πιο ζεστά στον αγώνα και με τον Μπάρλο βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Έπειτα οι γηπεδούχοι απέκτησαν ρυθμό και με τους Όσμπι , Τσάμη και Στεφανίδη κατάφεραν να αποκτήσουν το προβάδισμα και να φτάσουν στη νίκη. Για τους φιλοξενούμενους ο Κρόκερ ήταν αυτός που προσπάθησε τα μέγιστα για να αποσπάσει η ομάδα του το "διπλό" και βαθμολογική ανάσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κολοσσός αγωνίστηκε με το νέο του προπονητή , τον Δημήτρη Πρίφτη. Για τον Κολοσσό δεν αγωνίστηκε ο Προύιτ ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα. Ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Λιακόπουλος δεν αγωνίστηκε απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Επίσης πριν το τζάμπολ , "κρατήθηκε" ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα και των θυμάτων της Ρόδου από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ταλαιπώρησαν το νησί. Τέλος οι φίλαθλοι έδειξαν και το κοινωνικό τους έργο καθώς πρόσφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπως είχε παρακαλέσει η ΚΑΕ.

Κολοσσός (Πρίφτης) : Παπαντωνίου, Γεωργαλλής 5, Κόμματος 7, Σμιθ 6, Στεφανίδης 10, Σίμπσον 4, Κουκουλάς, Τσάμης 15, Όσμπι 15 (6ρ.).

Α.Ε.Ν.Κ. (Παπαθεοδώρου) : Κρόκερ 17,  Κομποδιέτας 3, Μενουδάκος, Σιούτης, Ψαθάς, Γκάρετ 6, Γούντς 5, Τσαλδάρης 8, Αντεγκμπόγιε 10, Μπάρλος 10.