Νέο «μπαμ» του Κόροιβου!

Kifisia Kolossos

Έχει πάρει φόρα και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα! Ο Κόροιβος συνεχίζει να καταπλήσσει τους πάντες με τις επιδόσεις του μακριά από την Αμαλιάδα αφού κατάφερε να αποδράσει και από το «Ζηρίνειο.

Ύστερα από ένα πραγματικό θρίλερ, η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου επικράτησε  της Κηφισιάς με 61-60 και έφτασε στις τρεις εκτός έδρας νίκες τη φετινή σεζόν και τις πέντεαν προστεθούν και οι δύο τελευταίες από την προηγούμενη χρονιά. Την ίδια ώρα δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει το ροζ φύλλο στην έδρα της!

Όπως και στο ματς με το Λαύριο, έτσι και τώρα, η Κηφισιά «φωνάζει» για την τελευταία φάση του αγώνα. Με το σκορ στο 61-58, ο Νίκος Γκίκας προσπάθησε να στείλει το ματς στην παράταση επιχειρώντας τρίποντο.

Όμως ο πλέι μέικερ της Κηφισιάς πατούσε τη γραμμή, ο διαιτητής Κορομηλάς έδειξε αμέσως ότι είναι καλάθι δύο πόντων αλλά στη στη συνέχεια της φάσης δεν έγινε κάποιο φάουλ και η ομάδα της Αμαλιάδας έφυγε με τη νίκη από τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Το λάθος έγινε στον φωτεινό πίνακα του κλειστού, αφού έδειχνε το σκορ ισόπαλο (61-61) γεγονός που επηρέασε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων στην τελευταία φάση του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 24-26, 42-47, 60-61

ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Γκίκας 9, Μαυροειδής 14, Κασελάκης 13 (3), Στίγκερς Τζ. 7 (1), Χογκ 10, Στίγκερς Ντ. 5, Διαμαντάκος, Πόποβιτς, Χρυσικόπουλος 2, Σπυριδονίδης, Φραζιέρ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Μαρκόπουλος): Ντέιβις 10 (2), Χριστοδούλου 6, Βασιλόπουλος, Κάουνσιλ 9 (1), Χάρις 11, Θόρτον 2, Σινετός, Πουλιανίτης, Χαριτόπουλος 7 (1), Τρότερ 12 (2), Γεωργάκης, Σλαφτσάκης 4