Νοκ άουτ ο Γκίκας!

gikas

Η ήττα ήταν το μικρότερο κακό για τον Άρη στην Ελευσίνα, αφού ο Νίκος Γκίκας έσπασε το χέρι του και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης!

 

Ο Γκίκας τραυματίστηκε σε μια φάση του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και οι εξετάσεις που έκανε αμέσως στο νοσοκομείο έδειξαν ότι είχε σπάσει τον αριστερό καρπό του. Αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθει στη δράση το νέο έτος και θα χάσει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Με ενοχλήσεις στα πόδια τελείωσε τον αγώνα και ο Γιάννης Αθηναίου, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε λόγω μιας λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί.

Τίποτα απ' όλα αυτά πάντως δεν θέλησε να επικαλεστεί ως δικαιολογίες ο Βαγγέλης Αγγέλου, παρότι βέβαια υποστήριξε ότι όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα για τον Άρη: “Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για τη δίκαιη νίκη της. Είχε αποφασιστικότητα, εμείς ολιγωρία. Ήταν μια κακή μέρα για μας, πολύ κακή. Όταν πιέζεσαι σε μια κακή μέρα αντιδράς με ένστικτο και οδηγείσαι σε λάθος αποφάσεις, σε άμυνα και επίθεση. Δεν θέλω να πω πολλά για τις απώλειες, γιατί αυτά συμβαίνουν και πρέπει να είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις” και πρόσθεσε: “Ο Πανελευσινιακός έπαιξε άμυνα με αλλαγές και δεν αντιδράσαμε σωστά. Καμιά φορά το βάρος της φανέλας δημιουργεί πίεση από το “θέλω” και το “πρέπει”. Ήμασταν άστοχοι και επιρρεπείς σε αμυντικά λάθη. Όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα στο σημερινό παιχνίδι. Στα αποδυτήρια είπαμε να αντιδράσουμε σωστά σε μια κακή μέρα. Να αναλογιστείς πως αντέδρασες σε μια κακή μέρα… Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Υπάρχουν ιδέες για το πως θα αντιμετωπίσουμε την απογοήτευση και τις ατυχίες”.

Για τον Αθηναίου είπε ότι “είναι παίκτης που όταν πρέπει να πάει με 100 πάει με 1.500 και τα βάζει με τον εαυτό του. Οι ακραίες αντιδράσεις έρχονται όπως είπα από το “θέλω” και το “πρέπει”. Η Ελευσίνα μας ανάγκασε σε εκνευρισμό”. 

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας από την πλευρά του Πανελευσινιακού τόνισε: “Περαστικά καταρχήν στον Γκίκα για τον πολύ άσχημο τραυματισμό που είχε και τον είδαμε μπροστά μας. Αν οι ομάδες ήταν πλήρεις όλα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς κάναμε σήμερα κατάθεση ψυχής και με τη δύναμη της έδρας πήραμε τη νίκη. Πολλοί δικοί μας παίκτες χαλάνε άδικα το μυαλό τους και το λέω σήμερα που κερδίσαμε. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους παίκτες, όπως τον Φαγιέ που έπαιζε με κίνδυνο και έκανε ένεση πριν το παιχνίδι. Δεν επαναπαυόμαστε”.