Τρινκιέρι: «Αν ο Μπιρούτις σταματήσει αυτό το floater θα του κάψω το αμάξι»!

andrea

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σχολίασε με γλαφυρό τρόπο το ιδιαίτερο floater του Λαουρίνας Μπιρούτις, μετά τον αγώνα της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κακό πρόσωπο στο Κάουνας και ειδικά στην επίθεση, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ζαλγκίρις στην κατάμεστη Zalgirio Arena με 80-68.

Ο Κίναν Έβανς ήταν εκείνος που έκανε τη ζημιά στο «τριφύλλι», αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη της Ζαλγκίρις σε αξιολόγηση (35), πόντους (24), ασίστ (5), κλεψίματα (5), εύστοχα δίποντα (83.3%), τρίποντα (80%) και ελεύθερες βολές (100%), δίχως να κάνει λάθος στα 27:49 που έμεινε στο παρκέ.

Πάντως ο Αντρέα Τρινκιέρι σχολίασε το ιδιαίτερο αλλά αποτελεσματικό floater του Λαουρίνας Μπιρούτις, τονίζοντας αστειευόμενος στη συνέντευξη Τύπου: «Το ξέρει ο Μπιρούτις ότι αν σταματήσει αυτά τα floater, τότε θα του… κάψω το αυτοκίνητο»! Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Έβανς για τον συμπαίκτη του: «Αν σταματήσει να κάνει αυτά τα floater, τότε θα τον… σκοτώσουμε».

Ο Λιθουανός σέντερ μετράει φέτος 7.9 πόντους και 3.8 ριμπάουντ, ανεβάζοντας την απόδοσή του μετά την άφιξη του Τρινκιέρι.