Εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα

tsairelis paok apollon eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε την έδρα του και επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πάτρας με 85-70, στον αγώνα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη.

Στον δεύτερο αγώνα του Σαββάτου της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Πάτρας και έχοντας σταθερά το πάνω χέρι μέσα στο παιχνίδι, ο «δικέφαλος» έφτασε στην εύκολη νίκη με 85-70.

ΠΑΟΚ – Απόλλων: Το ματς

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να μπαίνουν καλύτερα στην αναμέτρηση και στα πρώτα πέντε λεπτά βρίσκονταν μπροστά με 13-6 ενώ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +15 (25-10).

Ο Απόλλωνας έβγαλε μια μικρή αντίδραση και στα μισά της δεύτερης περιόδου μείωσαν στον 33-24. Οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν σε αυτή την απόσταση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 43-32.

Ο δικέφαλος επέστρεψε από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μισό ξανά δυνατά, έχοντας αυξήσει ξανά τη διαφορά στο μισό του τρίτου δεκαλέπτου να είναι στο +13 (52-39). Οι παίκτες του Απόλλωνα δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και η περίοδος έληξε με το σκορ στο 64-50.

Αν και για μία ακόμη φορά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μπορούν να ροκανίσουν την απόσταση ανάμεσα στους ίδιους και τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με διαφορά 15 πόντων και το τελικό σκορ στο 85-70.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Χριστόπουλος, αποβλήθηκε και αποχώρησε από το παρκέ.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 43-32, 64-50, 85-70