Γιαννακόπουλος για Ράντοβιτς: «16 ήττες στα τελευταία 17 εκτός έδρας, τι δεν καταλαβαίνεις;»

giannakopoulos 0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για την διαιτησία του αγώνα με την Εφές και δη στον Σρέτεν Ράντοβιτς, ενώ σχολίασε τη φάση όπου ο Λάρκιν κέρδισε τρεις βολές.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Αναντολού Εφές στηνΚωνσταντινούπολη και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στάθηκε στον έναν διαιτητή της αναμέτρησης, όπως επίσης και στον καταλογισμό φάουλ του Τζέριαν Γκραντ πάνω στον Σέιν Λάρκιν με το οποίο κέρδισε τρεις βολές και έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα δύο πόντων.

«Στα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού με διαιτητή τον Ράντοβιτς, η ομάδα έχει 16 ήττες...» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram ενώ στο hashtag ανέφερε «Τι δεν καταλαβαίνεις». Επίσης ανέβασε και τη φάση με το φάουλ του Γκραντ στον Λάρκιν για τις τρεις βολές του 70-68 εξηγώντας ότι «το φάουλ που αποφάσισε για τον νικητή».

Στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να αποδράσουν με τη νίκη, με τον Εργκίν Αταμάν να λέει στις δηλώσεις ότι η ομάδα του έκανε «και πάλι ανόητα λάθη στα τελευταία λεπτά».