Πρίφτης αν...

d priftis

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη σε περίπτωση που δεν μείνει τελικά ο Βαγγέλης Αγγέλου. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Μετά την επιτυχημένη φετινή χρονιά πρόθεση της διοίκησης του Άρη ήταν εξ αρχής να διατηρήσει τον Βαγγέλη Αγγέλου στο πόστο του προπονητή. Στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν μαζί του, όμως, διαπιστώθηκαν μεγάλες διαφορές. Όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι (ο Άρης πρότεινε 130.000 Ευρώ για διετές συμβόλαιο, ο Αγγέλου ζήτησε 120.000 για μονοετές), αλλά και σε άλλα ζητήματα.

Ο Αγγέλου έθεσε ως προτεραιότητα, πάνω ακόμα και από το οικονομικό (άλλωστε στην πορεία των συζητήσεων φάνηκε να μειώνει αρκετά τις απαιτήσεις του), την παροχή εγγυήσεων από τη διοίκηση ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Όχι μόνο μαζί του, αλλά και με τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα του χρόνου. Σε αυτό επέμεινε πολύ και υπ' αυτή την έννοι η συνάντηση των μελών του Golden Club του Άρη, που είναι προγραμματισμένο να γίνει το βράδυ της Τετάρτης, θα παίξει σημαίνοντα ρόλο.

Το Golden Club αποτελείται από επιφανείς Αρειανούς, από τους οποίους η διοίκηση θα ζητήσει να συνδράμουν οικονομικά για να βγει η χρονιά. Φέτος θα τους ζητηθεί να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού σύμφωνα με το πλάνο που έχουν εκπονήσει οι διοικούντες την ΚΑΕ, τα εγγυημένα έσοδα από την τηλεόραση και τον ΟΠΑΠ θα διατεθούν για την αποπληρωμή των δόσεων του άρθρου 99. Επομένως χρειάζονται χρήματα για να φτιαχτεί η ομάδα.

Από τη συμμετοχή των επιφανών Αρειανών, λοιπόν, θα εξαρτηθούν πολλά σε σχέση με τον Άρη της επόμενης χρονιάς. Και φυσικά και το μέλλον του Αγγέλου στον πάγκο.

Αν πάντως ο Αγγέλου φύγει, ο Άρης θα στραφεί στην περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη. Αυτή είναι η βασική εναλλακτική λύση τους κι ο άνθρωπος με τον οποίον έχουν κάνει μια διερευνητική επαφή. Ο Πρίφτης, εκτός του ότι είναι καλός προπονητής, έχει και παρελθόν στον Άρη, αφού πριν από τρία χρόνια κάθησε για λίγους μήνες στον πάγκο του ως συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη.