Στο NCAA ο Βεζένκοφ!

vezenkov

Το μεγάλο άλμα πέρα από τον Ατλαντικό θα κάνει, όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος υπέγραψε την υποτροφία που του πρόσφερε το πανεπιστήμιο Εξέβιερ και από του χρόνου θα αγωνίζεται στο NCAA!

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα που εκδίδει το πανεπιστήμιο, η Xavier Nation, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, όπου έγραψε: "Ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ και επίσημα είναι η τρίτη απόκτηση για την τάξη 2013. Θα μας βοηθήσει να γίνουμε διεκδικητές της Big East"!

Το Εξέβιερ ήθελε πολύ να αποκτήσει το φόργουορντ του Άρη, μάλιστα τον Φεβρουάριο είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής της ομάδας, Κρις Μακ, για να πείσει τον νεαρό να κάνει το μεγάλο άλμα. Προφανώς τα κατάφερε κι έτσι ο Βεζένκοφ θα πάει στις ΗΠΑ για να συνδυάσει τις σπουδές μαζί με το μπάσκετ χωρίς ο Άρης να μπορεί να κάνει τίποτα, διότι ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές όταν συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, να επιλέγουν την ομάδα της αρεσκείας τους.

Ο Βεζένκοφ πάντως υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Άρη με τον Κολοσσό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.