Άλλαξε μυαλά ο Ομπράντοβιτς!

Διατεθειμένος να αναλάβει ομάδα του ΝΒΑ εφόσον αυτή έχει ως στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός ο οποίος έγραψε ιστορία με τον Παναθηναϊκό κι από πέρσι το καλοκαίρι παραμένει ελεύθερος στην αγορά, μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο και ξεκαθάρισε ότι αν μία ομάδα έχει καλό πλάνο τότε είναι σίγουρο ότι θα την αναλάβει. Παράλληλα ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να επιστρέψει στους πάγκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικά χρόνια ο 53χρονος κόουτς δεν ήθελε καν να ακούει για το ενδεχόμενο να περάσει τον Ατλαντικό.τ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Ζοτς»: «Στο παρελθόν δε σκεφτόμουν να γίνω προπονητής στο ΝΒΑ, αλλά άλλαξα γνώμη έπειτα την εμπειρία μου στο Ντιτρόιτ (σ.σ. καλεσμένος στην προετοιμασία των Πίστονς). Αν μου γίνει μία καλή πρόταση από ομάδα με βλέψεις για πλέι οφ, θα την αποδεχτώ. Είναι βέβαιο πως θα προπονήσω ξανά. Αν με καλέσει μία ομάδα και μου αρέσει το πλάνο της, θα συζητήσω μαζί της και θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία».