• ΑΕΚ
  • Posted

"Ούτε ένα τηλεφώνημα..."

mensahbo

Ο Ποπς Μενσά Μπονσού επέμενε ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Ολυμπιακό ούτε έψαχνε εκδίκηση την Πέμπτη, αλλά δεν έκρυψε ένα παράπονο: "Δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να μου πουν ότι με έκοψαν. Από τα σάιτ το έμαθα"!

Ο Ποπς Μενσά Μπονσού έκανε τα πάντα για να νικήσει η ΑΕΚ την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Δεν τα κατάφερε, η αλήθεια όμως είναι ότι η άμυνα του Ολυμπιακού τον αισθάνθηκε και με το παραπάνω.

Ο ίδιος βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και δίχως να έχει ξεχάσει ότι πέρυσι το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έπαιξε ποτέ σε αυτόν, επειδή έτσι αποφάσισε τότε η ομάδα, επέμενε πως δεν αναζητούσε εκδίκηση: "Δεν χρειάζομαι επιπλέον κίνητρο για να παίξω καλά. Αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι. Ούτε έχω κάτι προσωπικό με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού".

Καθώς όμως προχωρούσε η κουβέντα που είχε με το Basketnews, έβγαλε ένα παράπονο για τη συμπεριφορά των "ερυθρολεύκων": "Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με έκοψαν. Συμφωνήσαμε σε όλα, υπογράψαμε προσύμφωνο και ήρθα εδώ για να περάσω τα τεστ. Μάλιστα όλα έγιναν αρκετά νωρίς, λίγες μέρες αφότου είχα τελειώσει τις υποχρεώσεις μου στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι, διότι η σύζυγός μου ήταν έτοιμη να γεννήσει και έπρεπε να βρεθώ γρήγορα μαζί της.

Ήρθα εδώ, πέρασα τα ιατρικά τεστ και έφυγα με την εντύπωση ότι θα ερχόμουν ξανά για να αρχίσω προετοιμασία με την ομάδα. Όταν όμως επέστρεψα σπίτι, είδα ότι με είχαν κόψει. Το έμαθα μάλιστα από τα σάιτ! Δεν μπήκε κανένας από τον Ολυμπιακό στον κόπο να με πάρει ένα τηλέφωνο για να με ενημερώσει".

Είναι γνωστό βέβαια πως ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι ο Μενσά Μπονσού απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, γι' αυτό κόπηκε. Ο Άγγλος το ξέρει, αλλά... "έτσι όπως με είδες να παίζω σήμερα, πιστεύεις πραγματικά ότι έχω πρόβλημα; Κι έπαιξα απέναντι στον Ντάνστον και τον Χάντερ, δύο από τους καλύτερους αμυντικούς ψηλούς στην Ευρώπη. Τέλος πάντων, αγωνίζομαι τόσα χρόνια στην Ευρωλίγκα, έχω συνηθίσει να παίζω δύο παιχνίδια την εβδομάδα σε υψηλό επίπεδο, ποτέ δεν είχα θέμα...".