• ΑΕΚ
  • Posted

Γκαντεμιά με Ζήση!

sarikopoulos

Η ολιγωρία της ΑΕΚ στο θέμα του ψηλού τιμωρείται από τη... μοίρα. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης και η ΑΕΚ ξεμένει από σέντερ, αφού και ο Βρόμαν δεν έρχεται πριν από το Σάββατο!

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, ο Σαρικόπουλος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Είναι πάντως πολύ πιθανό να χάσει τον αγώνα της Κυριακής με το Ρέθυμνο και η ΑΕΚ ξεμένει από σέντερ.

Και μάλλον γι' αυτό διστάζει να υπογράψει το συμβόλαιο που της έχει ήδη στείλει ο Τζάκσον Βρόμαν. Διότι, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, ο Αμερικανολιβανέζος σέντερ ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης πως δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο από το Λος Άντζελες με προορισμό την Αθήνα νωρίτερα από την Παρασκευή, κάτι που ουσιαστικά τον θέτει εκτός 12άδας του αγώνα με το Ρέθυμνο. Όμως ο Ντράγκαν Σάκοτα, μετά και τον τραυματισμό του Σαρικόπουλου, "καίγεται" για έναν παίκτη που να μπορεί να έρθει άμεσα και να παίξει την Κυριακή, επομένως εξαντλεί όλες τις πιθανότητες που έχει για να τον βρει την ύστατη ώρα. Όμως είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να αφήσει το σπίτι του τα Χριστούγεννα για να έρθει στην Ελλάδα. Κι αυτό λιγοστεύει τις ελπίδες του "Σάλε".