• ΑΕΚ
  • Posted

"Κόπηκε"... μόνος του!

sakota

Ο Ρικ Τζάκσον έφυγε από την ΑΕΚ πριν καν έρθει, διότι κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ντράγκαν Σάκοτα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση. Κάποιοι όμως λένε ότι ο πραγματικός λόγος ήταν... ιατρικός!

"Εκτός ΑΕΚ τέθηκε ο Ρικ Τζάκσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πήρε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά κρίθηκε από τον Ντράγκαν Σάκοτα ανέτοιμος. Ως εκ τούτου, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» αναζητεί άλλον παίκτη για την θέση «5»". 

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ, με την οποία έγινε γνωστό ότι ο Ρικ Τζάκσον όπως ήρθε... φεύγει. Και είναι αλήθεια πως προκάλεσε μερικές απορίες, δεδομένου ότι μόλις λίγες ώρες πριν, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΚΑΕ, ο Σάκοτα είχε παραδεχθεί πως δεν είχε προλάβει να ερευνήσει την αγορά, επειδή η υπόθεση της πρόσληψής του από την ΑΕΚ εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, επομένως αποδεχόταν την επιλογή του προηγούμενου προπονητή και περίμενε από τον Τζάκσον, που είχε ήδη φτάσει στην Αθήνα, να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Μόνο που ο Αμερικανός έφαγε μόνος του το κεφάλι του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποιοι που έχουν γνώση της κατάστασης. Διότι, όπως λέγεται, αρνήθηκε να περάσει τους ιατρικούς ελέγχους, που περνούν υποχρεωτικά όλοι οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα, ή εν πάση περιπτώσει απέτυχε να τους περάσει. Κι επειδή ο Σάκοτα δεν ήθελε επ' ουδενί να ρισκάρει να μείνει χωρίς σέντερ για όλο τον πρώτο γύρο, αφού η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει αλλη αλλαγή μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, τον έκοψε. 

Και τώρα ψάχνει για έναν καλό ψηλό. Όποιος κι αν είναι αυτός πάντως, όποτε κι αν βρεθεί, θεωρήστε δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς Αμερικανό σέντερ την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Π.