• ΑΕΚ
  • Posted

Κλείνει Σάκοτα!

sakota

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση του προπονητή. Ο Σέρβος μάλιστα σκέφτεται να φέρει μαζί του και τον Άγγελο Κορωνιό. Άγνωστο τι θα γίνει με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, από τον οποίο ζητήθηκε να κάνει προπόνηση!

Η απόφαση να αντικατασταθεί ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ειλημμένη στην ΑΕΚ και όπως φαίνεται, απ' όσα μπόρεσαν να γίνουν γνωστά το πρωί της Δευτέρας, ο νέος εκλεκτός είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα. Πληροφορία που ενισχύεται και από το ότι ο Σέρβος προπονητής... δεν απαντάει στα τηλέφωνα!

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι προ των πυλών, ενώ γίνεται επίσης γνωστό ότι ο "Σάλε" σκέφτεται να φέρει μαζί του στο επιτελείο και τον Άγγελο Κορωνιό, που έχει πλούσιο παρελθόν στην ΑΕΚ τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Όπως και ο Σάκοτα φυσικά, ο οποίος είναι ο τελευταίος προπονητής της ΑΕΚ, που έχει πανηγυρίσει μαζί της πρωτάθλημα, το 2002.

Παρ' όλα αυτά είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, καθώς τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι μπορεί να του προταθεί να μείνει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας! Φήμη που ενδεχομένως ενισχύεται από το γεγονός ότι του ζητήθηκε να πάει το απόγευμα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για να κάνει την προπόνηση! Είναι άγνωστο τι σκέφτεται ο Ζιάγκος, διότι και το δικό του τηλέφωνο... δεν είχε σήμα από το μεσημέρι και μετά...