• ΑΕΚ
  • Posted

Τέλος ο Ζιάγκος!

ziagos

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα πληρώσει το μάρμαρο για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Πανελευσινιακό. Την Κυριακή ελήφθη η απόφαση να λυθεί η συνεργασία μαζί του. Παναγιώτης Γιαννάκης και Ντράγκαν Σάκοτα οι πιθανότεροι αντικαταστάτες.

Παρότι ο Αλέξης Αλεξίου ισχυριζόταν το Σάββατο το απόγευμα, μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό, ότι πρόθεση δική του και του μεγαλομετόχου, Μάκη Αγγελόπουλου, ήταν να παραμείνει στη θέση του ο Βαγγέλης Ζιάγκος, εντούτοις την Κυριακή δρομολογήθηκαν ραγδαίες εξελίξεις. Πιθανώς και υπό την πίεση των αντιδράσεων του κόσμου (το Σάββατο στην Ελευσίνα εκδηλώθηκαν και οι πρώτες αποδοκιμασίες), οι δύο άνδρες ανέκρουσαν πρύμναν και μετά από συζήτηση που είχαν μεταξύ τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Λέγεται ότι είχε προηγηθεί και μια επαφή με τον Ζιάγκο προκειμένου να δώσει τη δική του άποψη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ ψάχνει για προπονητή. Και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα φαβορί είναι δύο: ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Ντράγκαν Σάκοτα. Σήμερα αναμένεται να γίνουν οι κρούσεις, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση πως ο εκλεκτός θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα γίνει το τηλέφωνο...