• ΑΕΚ
  • Posted

Γιαννάκης προ των πυλών!

giannakis

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο εκλεκτός του Αλέξη Αλεξίου και του νέου διοικητικού σχήματος της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή! Κι από τη στιγμή που κι ο ίδιος ο "δράκος" το συζητά σοβαρά, η συμφωνία είναι προ των πυλών!

Το ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν είναι η επιλογή του νέου διοικητικού σχήματος της ΑΕΚ, άρα ότι η Ένωση αναζητά προπονητή ενόψει Α1, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τόσον καιρο, όμως, δεν ακούγονται ονόματα υποψηφίων, παρότι το νέο διοικητικό σχήμα κάνει σχεδιασμό. Αυτό προφανώς δεν είναι τυχαίο. Και κατά πως φαίνεται έχει να κάνει με το ότι η επιλογή έχει γίνει και ακούει στο όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το σημαντικό είναι πως και ο Γιαννάκης συζητά σοβαρά την πρόταση που του έχει γίνει εδώ και κάμποσες ημέρες. Λέγεται μάλιστα πως τις τελευταίες μέρες έχει κουβεντιάσει και το οικονομικό κομμάτι, όπου παρατηρείται διάθεση σύγκλισης μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ εσχάτως κάνει δειλά δειλά και πολύ προσεκτικά, καθώς δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα προτού επισημοποιηθούν τα πάντα, έρευνα αγοράς ώστε να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών, εφόσον τελικά αναλάβει.

Όλα δείχνουν Γιαννάκη, λοιπόν, στην ΑΕΚ. Και το μόνο που φαίνεται πως είναι ικανό να χαλάσει τη συμφωνία είναι να μη συσταθεί η νέα ΚΑΕ και να τιναχθεί στον αέρα όλη η ομάδα. Ενδεχόμενο πάντως που ακόμα δεν έχει αποφευχθεί εντελώς. Γι' αυτό προκηρύχθηκε για τις 30 του μήνα νέα γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να καμφθούν κάποια νομικά κωλύματα και να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασης.