• ΑΕΚ
  • Posted

"Καμία συμφωνία με Γιαννάκη"!

giannakis

Στην επεισοδιακή γ.σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ο Αλ. Αλεξίου αρνήθηκε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Π. Γιαννάκη και ανάμιξη του Τάσου Δελημπαλταδάκη στην υπό σύσταση ΚΑΕ. Επίθεση σε Κοτσάτο, Γεωργαντζόγλου!

Η γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είχε μεγάλη ένταση και σε αρκετές περιπτώσεις η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Τα πυρά στράφηκαν κυρίως εναντίον του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, που μετά από καιρό εμφανίστηκε ξανά και θέλησε να διεκδικήσει τη θέση του στην προεδρία του συλλόγου, αλλά και την συμμετοχή του στην υπό σύσταση ΚΑΕ με το επιχείρημα ότι ήταν αυτός που τόσον καιρό πλήρωνε. Η παρουσία του ωστόσο εξόργισε αρκετά από τα παρόντα μέλη, που σχεδόν τον προπηλάκισαν απευθύνοντάς του ύβρεις και απειλές! Ανάλογης αντιμετώπισης έτυχε και ο Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, η γ.σ. ενέκρινε τη σύσταση μιας πενταμελούς επιτροπής (Αλεξίου, Κατσαδήμας, Χήνας, Μπέργκοβιτς, Ξενοφωντίδης), η οποία θα τρέξει τις διαδικασίες ώστε να συσταθεί η νέα ΚΑΕ. Αυτό κανονικά θα πρέπει να έχει γίνει ως τις 7 Αυγούστου, καθώς τότε είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή στην ΕΕΑ του φακέλου για την απόκτηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Αλεξίου, που τρέχει το θέμα της σύστασης, επιμένει εδώ και καιρό ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εκκαθάριση της παλιάς ΚΑΕ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διευθετηθεί ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την νέα.

"Δεν έχει κλείσει ο Γιαννάκης"

Ο Αλεξίου δεν ανέφερε τίποτα αναφορικά με τα πρόσωπα που θα αποκτήσουν τις μετοχές της νέας ΚΑΕ. Προφανώς θα αφήσει την επιτροπή να ολοκληρώσει το έργο της και μετά θα πει περισσότερα. Επειδή, ωστόσο, δέχθηκε πίεση, διέψευσε κατηγορηματικά αυτό που ακούγεται ως φήμη εδώ και καιρό, ότι ρόλο στα θέματα της ΑΕΚ διαδραματίζει ο γνωστός ατζέντης, Τάσος Δελημπαλταδάκης. "Δελημπαλταδάκης δεν υπάρχει", είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μόνη σχέση του με την ΑΕΚ είναι ότι εκπροσωπεί τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Σε ό,τι αφορά τον "δράκο" και παρά τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, ο Αλεξίου διέψευσε ότι υπάρχει τελειωμένη συμφωνία μαζί του. "Δεν έχει κλείσει ο Γιαννάκης. Συζητάμε μαζί του, συζητάμε με τον Ζιάγκο και με όλους", είπε, ενώ αναφέρθηκε και σε επαφές που είχαν γίνει τις προηγούμενες εβδομάδες με τους Σφαιρόπουλο, Μαρκόπουλο και Πρίφτη, οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν.

Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Basketnews, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο εκλεκτός και μάλιστα καθ' υπόδειξή του ο Αλεξίου (ο μόνος που μπορεί να εκπροσωπεί θεσμικά την ΑΕΚ) έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νίκο Λινάρδο, ο οποίος είναι επί χρόνια ο άμεσος συνεργάτης του "δράκου". Από τον Λινάρδο μάλιστα έχει ζητηθεί να ψάξει την αγορά για παίκτες, έτσι ώστε όταν συσταθεί η νέα ΚΑΕ και θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η πρόσληψη του Γιαννάκη, να προχωρήσουν άμεσα οι μεταγραφές, ώστε να αρχίσει και η προετοιμασία της ομάδας.