Ο Σλούκας θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ever στην Ευρώπη

sloukas 0

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο θα είναι το συμβόλαιο που θα λάβει ο Κώστας Σλούκας από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα οι αποδοχές του θα φτάσουν τα εννέα εκατομμύρια ευρώ σε βάθος τριετίας, λαμβάνοντας από τρία εκατομμύρια ευρώ περίπου για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Με αυτό το συμβόλαιο ισοφάρισε τον Θοδωρή Παπαλουκά όταν είχε μετακομίσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2008 λαμβάνοντας από την πλευρά του άλλα εννέα εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Στην 3η θέση της λίστας βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος όταν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είχε λάβει 2.6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Kill Bill είχε λάβει και άλλα 2.4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο όταν είχε μετακομίσει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010.

Από τη πλευρά του ο Νικ Καλάθης είχε συμβόλαιο που έφτανε τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ στον τελευταίο του χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά εκτός συναγωνισμού είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος είναι μακράν του δεύτερου ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.