H βραδιά που ο μεγάλος Κόμπι είπε «Mamba Out» με 60 πόντους!

3232 1

Πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ έλεγε «αντίο» από την ενεργό δράση σημειώνοντας 60 πόντους στο τελευταίο του ματς κόντρα στην Γιούτα Τζαζ!

Ποιος να περίμενε το παιχνίδι που θα είχε παίξει η μοίρα στον μεγάλο Κόμπι Μπράιαντ....

Τέσσερα χρόνια μετά την αποθεωτική βραδιά στο «STAPLES Center» και το αλήστου μνήμης «Mamba Out» θα έφευγε τόσο άδοξα από την ζωή. Στις 13 Απριλίου 2016 ο τεράστιος Κόμπι έδινε την τελευταία του παράσταση σημειώνοντας 60 πόντους κόντρα στην Γιούτα Τζαζ! Αποτέλεσμα; Οι Λέικερς επικράτησαν με 101-96 και εκείνος «έγραψε» τον καλύτερο επίλογο στην τεράστια καριέρα του! 

Στα τελευταία 42 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ ο Μπράιαντ είχε 60 πόντου με 16/29 δίποντα, 6/21 τρίποντα, 10/12 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη. Οι στιγμές που ακολούθησαν; Ανατριχιαστικές! ««Πριν απο αυτό το ματς μου έλεγαν πάντα να πασάρω τη μπάλα. Εκείνη τη βραδιά μου φώναζαν να σουτάρω!» έλεγε χαριτολογώντας μετά το τελευταίο παιχνίδι της λαμπερής καριέρας του. 

 «Δεν πιστεύω ακόμη πως όλο αυτό έφτασε στο τέλος. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Δεν περιγράφουν οι λέξεις το τι αισθάνομαι για εσάς. Σας αγαπώ! Τι άλλο να πω; Mamba out!» είπε και άφησε το μικρόφωνο στο παρκέ...