Περασμένα, ξεχασμένα;

Η πρόσφατη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός περί δημιουργίας μιας «ελληνικής ομάδας», έβαλε πολλά σενάρια. Ένα από αυτά θέλουν τους «πράσινους» να επιδιώκουν την απόκτηση των Βεζένκοφ, Μποχωρίδη από τον Άρη. Έλα όμως που και οι δύο έχουν ατζέντη έναν άνθρωπο που διατηρεί κάκιστές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.


Για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι, μάνατζερ των δύο νεαρών παικτών είναι ο Νίκος Λώτσος. Οι σχέσεις του τελευταίου με τον Παναθηναϊκού χάλασαν με αφορμή και την υπόθεση του Στράτου Περπέρογλου. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει δημόσια ότι οι πράσινοι δεν θα ξαναμιλήσουν με τον συγκεκριμένο ατζέντη, ούτε και θα επιδιώξουν την απόκτηση «πελάτη» του. Είπε κι άλλα, πιο «χοντρά». Αν όμως θέλουν πράγματι τους δύο συγκεκριμένους αθλητές η επιλογή του… περασμένα, ξεχασμένα, μάλλον είναι υποχρεωτική. Σχετικά με τον Βεζένκοφ, ο παίκτης έχει buy out 250.000 ευρώ στο συμβόλαιό του. Για τον Μποχωρίδη, η κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα θα πρέπει να τα βρει με τον Άρη.


Πέρα πάντως από το σενάριο που γράφεται παντού περί «πακέτου», εμείς σας λέμε να κρατήσετε μικρό καλάθι για τον Βεζένκοφ. Γιατί ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να επενδύσει στον Χαραλαμπόπουλο που παίζει στην ίδια θέση. Πριν από 3-4 μήνες, αν μας ρωτούσατε για την επόμενη ομάδα του Βεζένκοφ θα σας λέγαμε με βεβαιότητα… Εφές Πίλσεν. Αν όμως επιβεβαιωθεί η πληροφορίες περί συμφωνίας της τουρκικής ομάδας με τον Ντάριο Σάριτς, δυσκολεύει η υπόθεση. Πάντως, ο Αγγέλου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Την περίπτωση του Βεζένκοφ παρακολουθεί στενά και η Κούτσα Λαμποράλ.


Σε ότι αφορά τον Μποχωρίδη, ο Παναθηναϊκός τον θέλει από το καλοκαίρι. Εκτιμά ότι τα χαρακτηριστικά του μπορούν να τον χρίσουν «επόμενο Διαμαντίδη». Και θεωρούν ότι η συνύπαρξη των δύο, θα είναι ευεργετική. Όπως αναφέραμε όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να μιλήσουν τόσο με τον Άρη, όσο όμως και με τον Νίκο Λώτσο. Δύσκολα πράγματα δηλαδή…