Εκθετος σε όλα ο Χαλβατζάκης

xalvatzakisklirosi

Αλλιώς θα τη φανταζόταν τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος εκτέθηκε ποικιλοτρόπως και χωρίς αποτέλεσμα.

 Ενώ ο ίδιος έφερε πιο πίσω χρονικά την κλήρωση μπας και προλάβει να την κάνει μεόλες τις ομάδες... πιστοποιημένες, αυτό δε θα συμβεί και μάλιστα με τον Πανιώνιο του... μέντορά του Ηλία Λιανού να είναι αυτός που τελικά του "τινάζει" τη βιτρίνα στον αέρα.

Ο Χαλβατζάκης έκανε παρέμβαση στην ΕΕΑ για να δοθεί η παράταση που ζήτησε ο Πανιώνιος. Το έκανε όμως στο... και πέντε και όχι τόσο καιρό που φαινόταν ότι πολλά δεν πήγαιναν καλά στον ιστορικό Πανιώνιο. Και αφού το έκανε, επιχείρησε να μεταθέσει και τις ευθύνες των άσχημων, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, εξελίξεων για να μην χρεωθεί μια τόσο σημαντική εξέλιξη, με την "απώλεια" μιας ομάδας που δε νοείται να λείπει από την Α1.

Τώρα μένει να δούμε για τι ακριβώς θα... καυχηθεί στην κλήρωση, αλλά και κάτι ακόμα, πολύ πιο σοβαρό. Αν πράγματι ο Πανιώνιος αποτελέσει παρελθόν για την Α1, κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει και αν κρίνεται νόμιμη η εκλογική διαδικασία που ανέδειξε εκ νέου πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ τον ΓΙώργο Χαλβατζάκη.

Διότι στις εκλογές ψηφίζουν οι 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, εξ ου και η παρουσία του Κόροιβου και της ΑΕΚ στη διαδικασία και όχι αυτές που ήταν μέχρι τότε εκεί. Αρα, έχει ψηφίσει μια ομάδα χωρίς δικαίωμα συμμετοχής. Αρα... Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια αν τελεσιδικήσει η αδυναμία του Πανιώνιου να παίξει στην Α1.

Μ. ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ