«Πρώτη» για τους Νέους στις 13/6 εν όψει... Χαλκίδας

ethnikineonandron

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων Ανδρών θα γίνει στις 13/6, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το Eurobasket Β' κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα.

Η Εθνική Νέων Ανδρών ξεκινά και αυτή προπονήσεις στις 13/6 στο ΟΑΚΑ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμο ενόψει του τουρνουά που θα γίνει στη Χαλκίδα 15-24/7 και να επιστρέψει στην Α' κατηγορία.

Οι πρώτοι φιλικοί αγώνες της Εθνικής θα γίνουν στην Αθήνα. Η Ουκρανία θα είναι η αντίπαλος και θα τεθούν αντιμέτωπες στις 23, 24 και 25 Ιουνίου. Ο αγώνας που θα γίνει την 23η Ιουνίου θα διεξαχθεί στην κεντρική αρένα στις 15.45, πριν από τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Τουρκίας.

Στη συνέχεια, η αποστολή θα φύγει για τη Χαλκίδα στις 7 Ιουλίου, όπου πριν ξεκινήσει το Eurobasket Β΄ Κατηγορίας, θα δώσει τρία φιλικά με την Εθνική Εφήβων και τις Εθνικές Ομάδες Νέων Ανδρών της Πορτογαλίας και της Μεγάλης Βρετανίας (10-12/7).

Στην έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που είναι στις 15 Ιουλίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο ΚΓ «Τάσος Καμπούρης».