«Ανεχόμαστε τις αρλούμπες ενός θεσμικού παράσιτου»

fffe

Επίθεση κατά του Γιωργου Βασιλακόπουλος εξαπέλυσε και ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί με τη σειρά του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως φυσικά και ο Γιώργος Πάνου. 

Μετά τις δηλώσεις του Πάνου κατά του προέδρου της ΕΟΚ, λίγο αργότερα ακολούθησε ο συνεργάτης του στο γραφείο, Γιώργος Δημητρόπουλος. Μάλιστα ο Δημητρόπουλος αποκάλεσε θεσμικό παράσιτο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ειμαι διπλα περηφανος για το συνεργατη μου Γιωργο Πανου και γιατι κραταγε μεσα του ολες αυτες τις προσβολες ολο αυτον τον καιρο αλλα και γιατι τα ειπε με ονοματεπωνυμο επιτελους. Τοσα χρονια προσβολες προς ολους εμας τους ατζεντηδες, δε βγηκε ενας δημοσια να του τις επιστρεψει. Σπουδασαμε, πηραμε αρχες απο τις οικογενειες μας οσοι πηραμε, δουλευαμε 18 ωρες την ημερα επι χρονια, παλεψαμε μια ζωη να πετυχουμε κατι και ανεχομαστε τις αρλουμπες ενος ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ τοσα χρονια. Ως εδω. Το μονο που για μια ακομα φορα θελω να προσθεσω ειναι το εξης: η προσπαθεια καπηλευσης του διαβατηριου απο την ΕΟΚ ειναι αστεια. Ειχαμε ΜΗΔΕΝΙΚΗ βοηθεια. Το Ελληνικο κρατος ετυχε τοτε να εχει στις ταξεις του εναν εξαιρετο ανθρωπο στο Υπ.Εσωτ, το δικηγορο Δημητρη Μπουκα. Στην αρχαια Ελλαδα τον κ.Μπουκα θα τον ονομαζαν απλα "ο απο μηχανης Θεος". Την ΕΟΚ την ενημερωσα εγω προσωπικα μια ημερα οτι βγαλαμε το διαβατηριο. Ο Γιαννης μπορει να χρωσταει στην Ελλαδα για το διαβατηριο, στην ΕΟΚ ποτε και τιποτα.»