Αντετοκούνμπο: «Το σημαντικότερο είναι η ομάδα!»

1734759

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι δεν γίνεται να περιγράψει τα συναισθήματά του και την απογοήτευση που νιώθει για την τελική έκβαση των πραγμάτων.

«Εγώ σαν Γιάννης δεν έχω πράγματα να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα στο Πανυρωπαϊκό. Ξέρω ότι γίνεται ένας πανικός αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δήλωση μετά το Πανευρωπαϊκό ή να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε ή οπουδήποτε. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα κι εγώ δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω» δήλωσε αρχικά ο σούπερ σταρ των Μπακς και συνέχισε:

Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, να λέει ο κόσμος ο, τι θέλει. Εγώ βγήκα και είπα αυτό που είχα να πω. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από εμένα. Γι' αυτό δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος. Γι' αυτό το 'βγαλα μόνος μου. Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Υπάρχουν κάποια παιδιά και δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η προσοχή πάνω σε μένα κι όχι στην ομάδα. Αν θέλετε, θα τα πούμε μετά το Πανευρωπαϊκό».