Εκτός Εθνικής και ο Παπανικολάου!

papanikolaou ethiniki

Έναν αγιασμό και... γρήγορα για την Εθνική ομάδα. Δεν έφταναν τα «αντίο» των Βασίλη Σπανούλη και Νίκου Ζήση, ούτε και ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη στο πέλμα που τον άφησε εκτός προολυμπιακού.

Ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος θα τον κρατήσει μακριά από τη γαλανόλευκη στην προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υπέστη οστικό οίδημα στον αστράγαλο και θα απουσιάσει από το προολυμπιακό τουρνουά. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί ενόψει της προετοιμασίας που ξεκινάει στις 13 του μήνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ανδρών λόγω τραυματισμού. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Κατόπιν της σχετικής ενημέρωσης που υπήρξε προς της ΕΟΚ και τον προπονητή της Εθνικής, Φώτη Κατσικάρη, αποφασίστηκε η οριστική του απουσία και έτσι οι παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία θα παραμείνουν 15».